31 Mart 2014 Pazartesi

On 18:17 by Unknown in , , , ,    Yorum Yok
Herkese sendrom gününden merhabalar. Bu pazartesi hem seçim hem de her hafta olan pazartesi sendromu birleşince baya ağır bir gün oldu. Neyse.

Aslında biraz geç bir yazı oldu ha bugün ha yarın yazıcam derken hep erteledim bugüne yazmak kısmetmiş :)
Şu ürünün üzerine yapıştırılan bantlara çare bulsalar çok iyi olacak açarken kendimi savaşıyormuşum gibi hissediyorum ve üzeri kirli kalıyor hiç hoşlanmıyorumm.
Araştırma yaptıysanız ürün birçok blogger tarafından çok sevilen bir ürün, tabiki benim içinde öyle.
T bölgem gün içinde yağlanıyor ve parlama yapıyor tabi hoş bir görüntü olmuyor benim için.
Genellikle Garnier BB Kremi uyguladıktan sonra pudrayla sabitliyorum. Gün boyunca kalmıyor tazelemek gerekiyor ama matlaştırma konusunda işime çok yaradığını söyleyebilirim. Bendeki numarası 005 Silky Beige.
İndirimden çok iyi bir fiyata aldım sanırım 7 lira gibi birşeydi tam net hatırlamıyorum.
Yağlı cildim için gayet uygun bir ürün. Parlak bir görüntüyle dolaşmamamı sağlıyor. Tatlı bir kokusu da var.

30 Mart 2014 Pazar

Bu farlara tek kelimeyle ba-yı-lı-yooo-rummmmm. Şimdilik 2 rengine sahibim birde pink gold rengi var onu almak istiyorum diğer alışverişimde.
Tamda ismini hak eden bir ürün çünkü sürüldüğünde gerçekten dövme gibi uzun süre kalıcı oluyor.
Sabah dışarı çıkarken sürüyorum ve makyajımı silene kadar ne bir topaklanma ne de bir bozulma oluyor sabah nasıl sürdüysem akşamına da o şekilde gözlerimden çıkarıyorum. Genellikle elle uyguluyorum tam istediğim fazlalıkta ürün sürebiliyorum böylelikle.
Genel olarak nude tonlarda far tercih etsem de Maybelline Color Tatto'lara karşı koyamıyorum.

Yukarıda da söylediğim gibi bende 2 rengi mevcut.
Soldaki : 35 On and On Bronze
Sağdaki : 05 Eternal Gold
Genellikle 05 Eternal Goldu daha fazla kullanıyorum.
Eğer krem far arayışındaysanız size bu ürünü gönül rahatlığıyla tavsiye edebilirim.
Forever Maybelline Color Tatto Diyorum Efenim :)

29 Mart 2014 Cumartesi

Herkese bu güzel cumartesi gününden selamlar.
Gratis kart almaya çıkmıştım bugün, ürün almadan kart verilmediğini öğrenince bende de alışveriş hevesi olunca hemen alışverişe başladım :)
Bu sefer ihtiyaç alışverişi oldu :)
Gelelim neler aldığıma;
She is Miss Mango Body Mist : She'nin bu ürününü ilk defa gördüm 3 çeşidi daha vardı ama en fazla mangolusu hoşuma gittiği için tercihim bu oldu. Fiyatı 10 TL.
Garnier Göz Makyaj Temizleyicisi Çift Etki : Doğal kaynaklı kirpik güçlendirici ve suya dayanıklı makyajı çıkarır yazılarını okuyup almamak olmazdı. Umarım vaatleri gerçekleştirir.
Foot Factory Nane Aromalı Ayak Banyosu : Her gratise girişimde elimin gidip bir türlü almak istemediğim bir üründü sonunda aldım bakalım memnun kalacak mıyım.
Colgate Total Diş Fırçası : Yumuşak diş fırçaları tercihimdir. 1 alana 1 bedavaydı bende yedeklemek istedim.
Eklips Toothbrush Holder : Seyahatler için çok kullanışlı oluyor bu ürün ama günlük olarak diş fırçamın açıkta kalması pek hoşuma gitmez küçük koruma kaplarının da işe yaramadığını düşünüyorum hijyen açısından bu kaplar tam korumalı olduğu için bunu tercih ediyorum.
Essence Make-up & Powder Sponges : Pudra süngerim yıpranmıştı essencenin fondoten ve pudra süngerini görünce attım sepete.
Benri Top Makyaj Pamuğu : Fotoğrafta görünmüyor çünküüü konsept yapayım derken pamuğu koymayı unutmuşum :) Tek kaldığını görünce kaçırmak istemedim attım sepete.
Kartı da koymayı unutmuşum malesef ama hemen kullanılamıyor aktifleşmemiş merkezden daha.
Sevgiler :)

27 Mart 2014 Perşembe


Bir kaç ay önce blogları gezerken çoğunda Marvis diş macununa rastladım. Marvis bir italyan markasıymış ve diş macunu harikaymış. Kullananların ortak yorumu "bu diş macunuysa diğerleri neydi" gibi şeyler olmuş. Herkes çok güzel temizlediğinden ve kokusu çok kalıcı olduğundan bahsetmiş. Bende eksik kalmamak adına internette araştırdım ve Türkiye'de sadece Douglas mağazalarında satıldığını öğrendim. Ne yazıkki uzun zamandır bu mağazaya yolum düşmedi. Sonra Hazal'dan öğrendim ki marvisler lilakutu.com 'da satışa çıkmış. Hazal yasemin aromalı "Jasmin Mint Diş Macunu" almış ben de klasik naneli "Classic Strong Mint Diş Macunu"nu aldım. 

1 - 2 haftadır falan kullanıyorum marvis diş macununu. Açıkçası "bu diş macunuysa diğerleri neydi?" diye soracak kadar çok büyük özelliğini farketmedim ama gerçekten güzel bir diş macunu. Severek kullanıyorum ve daha elimdeki bitmeden "Marvis Whitening Mint" beyazlatıcı etkili diş macununu almayı düşünüyorum. Hazır bu ay sonuna kadar lilakutu.com 'da paypal ile alışveriş yapan kullanıcılara 10 tl indirim varken bu indirimden de faydalanmak lazım. :)

Çok çeşitleri olan bu diş macununun ambalajına ise bayılıyorum. :)

Marvis diş macununun fiyatına gelirsek Marvis 75 ml diş macunu 21.50 tl bir tek beyazlatıcı etkili Marvis Whitening Mint diş macununun fiyatı 27.50 ama denemenize değeceğini düşünüyorum.

Ayrıca lilakutu, marvis diş macununun yanında Toni&Guy 'ın kuru şampuanını hediye olarak göndermiş. Onuda en kısa zamanda kullanıp yorumlarımı sizinle paylaşacağım. :)
On 12:21 by Unknown in , , , ,    Yorum Yok

3 sevdiğim kalemi tek tek paylaşmak istemedim o yüzden toplu halde anlatacağım sizi de sıkmadan.
Haydi başlayalım...
1. Stays Eyepencil & Shadow : Kalem far olarak yapılmış ama ben göz pınarlarımı aydınlatmak için kulanıyorum. Şarap renginde ve gözlerimde aydınlatacağım yerleri gayet güzel şekilde aydınlatıyor. Günlük makyajımda bu üç kalemi de sürekli kullanıyorum. Far olarak uygulayıp fotoğrafta paylaşacağım nasıl olduğunu bende bilemiyorum çünkü :)
2. LongLasting Eyepencil No:5 : Göz pınarlarından iç kısıma yarım sürerek kullanıyorum. Gözlerin canlı ve aydınlık durmasını sağlıyor. Benim kullandığım gümüş renk bunun birde altınımsı rengi var onu da gratiste bulabilirsem alacağım far olarak kullanıldığında çok zarif duruyor gözde.
3. 2in1 Kajal Pencil Black & White : Çok güzel eyeliner süremediğim için kalem çekmek daha kolay geliyor gözlerimin içine de beyaz sürdüğüm için 2'si bir arada bu kalemi çok severek aldım. Siyahı sürdükten sonra hemen pratik bir şekilde kalemi çevirerek gözümün içine beyazı sürüyorum. Beyaz kalem gözlerin daha büyük durmasını sağlıyor. Bende büyük göz sevdalısı biri olarak çok severek sürüyorum. Gerçi gözlerim yeterince büyük ama daha da büyük görünmesinin benim için hiçbir sakıncası yok :) Tabi çirkin bir boyut değil kastettiğim.
Bu üç üründe günlük makyajımda yanımda olan dostlarım severek kullanıyorum. fiyatları da gayet uygun ve ulaşılabilir.
Evlilik hazırlıklarında olduğum için yüksek fiyatlı ürünlere para vermeyi sevmiyorum. Bu ürünler gayet güzel ve istediğim beklentiyi benim için karşılıyor. 
Tavsiye eder miyim e güzel bir yazı yazdığıma göre tabiki ederim :))


Herkese haftanın 4. gününden selamlar efenim :)
Bugün çok güzel bir haberle buradayım. Takip ettiğim blogger arkadaşım Büşra Genç sayesinde bilgilenme imkanım oldu. Nashi Argan yağını bilmeyeniniz yoktur varsa da artık bilginiz olmalı :)
Çoğu bloggerdan methini fazlaca duydum. Bende henüz kullanmadım ama deneme fırsatı çıkmış oldu karşıma testerlar ücretsiz geliyor denemek için formu doldurmanız yeterli. Sadece kargo parası alıcıya ait oluyor. 4 ürün seçeneği var 4'ünü de seçme şansınız var eğer stokta varsa.
Sevgiler :)

26 Mart 2014 Çarşamba


Daha önce kullandığım BB kremden sonra ilk CC krem deneyimim watsons mağazalarında satılan Pure Beauty CC krem oldu. Blogları dolaşırken baktım neredeyse bütün blog yazarları bu CC krem hakkında yazmışlar ve çok sevildiğini gördüm. Pure Beauty, Kore markası bir ürünmüş. Bilirsiniz belki Kore'liler ciltlerine çok düşkünlerdir ve farkettiyseniz ciltleri genellikle pürüzsüzdür.

İlk önce çok merak edilen bir konu olan BB krem ve CC krem arasındaki farka değinmek istiyorum.

BB Krem ve CC Krem Arasındaki Farklar?
CC kremlerin BB kremlerden farkı, daha ince yapıda olması ve biraz daha fazla renk eşitliği sağlaması. Eğer cildiniz yağlı ya da karma ise o zaman BB krem yerine CC krem tercih etmelisiniz. CC kremler aynı zaman da BB kremler gibi güneş koruması da sağlıyor. Nemlendiriyor ve aynı zaman da da lekeleri kapatıyor. BB kremle kıyaslandığında daha besleyici olan CC kremler yüksek güneş koruyucu sayesinde UVA ve UVB ışınlarından koruyor.

BB kremler daha çok kozmetik içerikli nemlendirici olma özelliği taşıyor. CC kremler ise nemlendirici özelliğiyle kozmetik amaçlıda kullanılıyor.

CC krem hakkındaki kendi görüşlerime dönersek;
Cildimde fazla bir kusur olmadığından dolayı tam olarak kapatıcı etkisinden bahsedemem fakat cilt tonunu harika eşitliyor. Pürüzsüz, aydınlık bir cilde kavuşuyorum bunu kullandığımda. Önceden çok sık fondöten kullanırken artık sadece özel günlerde fondöten kullanmayı tercih ediyorum ve renkli nemlendirici olan bu Pure Beauty CC Kremi her gün yüzüme uyguluyorum. Ayrıca fondötenler ciltte bir ağırlık yapıyorlar biran önce eve gidipte yüzümü temizliyeyim diye bakıyorum ama bu CC kremde öyle birşey yok. Yüzde varlığı, yokluğu hissedilmiyor.

Sadece Watsons mağazalarında satılan bu ürünün kendi açıklamasıda şu şekilde;
İçeriğindeki portakal kabuğu yağı ve organik içerik karışımı cildinizi en sağlıklı şekilde nemlendirmeye yardımcı olur. Bulgar gül suyu, pembe çiçek kapsülü ve kırmızı görünüm önleyici-inci teknolojisi ile, sorunlu  ciltlerde cilt rengini eşitlemeye, lekelerin görünümünü ve ciltte oluşan kızarıklığı azaltmaya yardım eder.  

Paraben, lanolin ve alkol içermeyen Pure Beauty CC Krem, 30 Güneş Koruma Faktörü ile hem yaz hem kış aylarında cildinizi zararlı güneş ışınlarından korur. Cildinizin ihtiyaç duyduğu pürüzsüz, sağlıklı görünüm ve ışıltı artık tek bir üründe birarada...

Pure Beauty CC Krem'in fiyatı ise 27 tl.
Kadınlar günü indiriminde uygun bir fiyata sahip oldum kendisine. İçerisinde Greyfurt, Nar Özleri ve C Vitamini var. Yağlı ve problemli ciltler için önerilmiş bir ürün. Benim de cildim yağlı olduğu için denemek için atıverdim sepetime.
Aldığım günden bugüne her gün düzenli olarak kullandığım için yazmanın vakti geldiğini düşünüyorum.
Kokusu harika harika harikaaaa :) Elinize aldığınızda kokusu o kadar net değil ama tüm yüzünüze köpürtmeye başladığınızda muhteşem bir koku yayılıyor banyoya ve kokusu beni çok mutlu ediyor.
Cildime uyguladıktan sonra daha canlı bir cildim oluyor, gerçekten arındırıyor. Daha aydınlık bir cilt görüyorum aynaya baktığım zaman. Cilt bozukluklarına ne kadar iyi gelir o konuda birşey demem mümkün değil çünkü tek başına etki edeceğini pek düşünmüyorum.
Özet geçecek olursam cildime iyi geldiğini ve canlandırdığını hissettiğim bu ürünü size de gönül rahatlığıyla tavsiye edebilirim. :)

20 Mart 2014 Perşembe

On 11:43 by hazalşenyüzlü in , , , ,    Yorum Yok

Kullandığım diş macunlarına "bu diş macunu mu bunun yanına yahu" dedirten çok severek kullandığım diş macunum.
Diş macunu deyip geçmemek lazım gün boyunca çok şey yiyip içiyioruz ve dişlerimiz fırçaladığımız gibi kalamıyor kokusu zaten 1 saat ferahlık veriyor ve sonrası olmuyor.
Marvis ilk önce gönlümü retro ambalajıyla fethetti daha sonra araştırdıktan sonra herkesin bu diş macunuysa daha önce ne kullanmışız dediklerini okuyunca hemen almak istedim fakaat oturduğum semtte marvisin satıldığı bir mağaza yoktu o yüzden Lila Kutu 'dan sipariş ettim. Ertesi gün kavuştum ve o gün bugundür kullanıyorum ve çok memnunum.
Ufak tefek atıştırsam da yasemin kokusu hala geçmiyor. 7 farklı çeşidi var ben diğer diş macunlarında hiç rastlamadığım bir çeşidi aldım diğer marvis alışverişimde siyah diş macununu almayı planlıyorum şimdilik siyah olması çok dikkatimi çekti çünkü ve ardından daa beyazlatıcı etkisi olanı alacağım :))
2 Boy olarak satılıyor büyük boyu 21.50 küçük boyu ise sanırım 11 TL. Ben büyük boyunu aldım ve severek kullanıyorum. Blogu birlikte yazdığım arkadaşım Ecem'de naneli olanını aldı onun da yorumları yakında bloga eklenecektir. :)

18 Mart 2014 Salı

Mevsim değişiklikleri ya da başka sebeplerden dolayı çok değer verdiğimiz saçlarımız malesef dökülüyor :(
Bu aralar sanırım mevsim değişikliklerinden dolayı saçlarım felaket dökülüyor. YvesRocher'ın kadınlar gününde online sitesine göz atarken bu serum ve şampuanı dikkatimi çekti. Hemen ufak çapta bir araştırma yaptım ve kullananların çoğunun memnun kaldığını okudum bu yüzden de gaza gelip aldım tabi. Detaylı yazısını kullandıktan ve etkisini gördükten sonra yazacağım ama umutluyum açıkcası.
79 TL üzeri alışverişlerde kargo bedava olduğu için alışverişimi 79TL'ye tamamlayıverdim.
Yanında Yağ Fazlasını Emen Arındırıcı  Tonik Etkili Temizleme Suyu aldım. Kargo geç geldiği için duş jeli hediye edeceklerdii ancakkk gelmedi üzülmedim desem yalan olur :)
Neysee benim için yine de keyifli bir alışverişti umarım kullandıktan sonra da memnum kalarak yazarım :)

17 Mart 2014 Pazartesi


Watsons
mağazalarında satılan I Love... duş jelini kokladığım an bayıldım. Ahududu ve böğürtlen özlü duş jelinin kokusu müthişş. Hemen alışveriş sepetime attım.

Eve gittiğim gibi de sırf onu denemek için kendimi duşa attım. İlk sıktığın an da etrafa müthiş bir koku yayılıyor. Duş jelini direk yiyesi geliyor insanın. O kadar harika bir kokusu var. Fakat eksi yönü kokusu çok çabuk uçuyor. Biraz daha kalıcı olabilseymiş bu duş jelinden başka bir şey kullanmazdım sanırım. Kokusu fazla kalıcı olmasada, arasıra alabileceğim bir duş jeli. 

Watsons mağazalarında satılan I Love... Raspberry & Blackberry Duş Jeli'ne tam hatırlamıyorum ama 10 tl gibi bir fiyata sahip olmuştum. 

The Balm Mai Billsbepaid ruj ilk sürdüğüm andan itibaren vazgeçilmezim oldu. Normalde çok fazla ruj süren bir insan değildim. Yeni yeni ruj sürmeye alışıyorum ve genelde sadelikten, doğallıktan yanayım. Sürdüğüm rujların dudağımda çok fazla belli olmasına alışık değilim. Geçenlerde bu ruju internette gezinirken blogların birinde gördüm ve gördüğüm anda bu ruj benim olmalı deyip akşamına gidip bir tane aldım. 

The Balm Mai Billsbepaid ruj nude tonlarında ve dudağa sürüldüğünde hafif nane aromasıyla yakıyor meğerse rujun  dudak dolgunlaştırıcı özelliği varmış. Çok fazla belli olmayan, doğal tonlardaki bu ruj kurumuş dudaklarınızı nemlendirerek hoş bir renk veriyor. Ben bu ruja bayılıyorumm. The Balm Mai Billsbepaid ruj genel olarak tercih edip, kullandığım ruj kategorisinde ilk sırada. 

The Balm ürünleri insanda bağımlılık yapıyor sanırım. Bir kere insan almaya başladımı devamı son sürat geliyor.

Gratis mağazalarında satılan The Balm ürünlerinden The Balm Mai Billsbepaid ruj'un fiyatı 26 tl civarında.








12 Mart 2014 Çarşamba

On 13:21 by hazalşenyüzlü in , , , ,    Yorum Yok

Uzun zamandır kullanıyorum fekat tam anlamıyla üründen memnun kaldıktan veya kalmadıktan sonra yazmam okuyan herkes açısından daha sağlıklı olacağından uzun zaman denedimm ve artık yazabilirimm.
Ürünü kullanmadan önce başka makyaj bazı kullanmağımı da ekleyeyim. Bundan sonra başka denemeyeceğim anlamına gelmez tabi daha güzelini bulursam neden almayayım :)
Ama gelelim biz The Balm Makyaj Bazımıza.
Birkaç blogda kokusunun kötü olduğunu okumuştum ama ben rahatsız olmadım kokusundan hatta burnuma kokusuda gelmedi açıkcası. Şeffaf bir renkte sürmeden önce nemlendiricimi sürdükten sonra uyguluyorum.
Cildim kadife gibi oluyor ve bu hissi çok seviyorum. Sabahtan yaptığım makyajım sağolsun sayesinde akşama kadar dayanıyor. Normal bazsız makyaj yaptığımda akşama kadar allığımdan eser kalmazdı şimdi akşama kadar kalıcılığını koruyor. Ve en güzelide cildim yağlı genelde fondoten sürünce burun bölgem parlar bazımı sürüp fondoteni üzerine sürdükten sonra parlamayı kesiyor gün içinde. Fiyatını Gratis %20 indirmdeyken 20 lira gibi bir fiyata almıştım hatırmadığım kadarıyla. 

11 Mart 2014 Salı


Bu yazımda sizlere Neutrogena Makyaj ve Yüz Temizleme Jeli'nden bahsedeceğim.
Ürünü kullanmaya başlayalı sadece 4-5 gün oldu ama bu kısa sürede favori temizleyicim olmayı başardı. 

Bugüne kadar göz makyaj temizleyicim her bittiğinde farklı bir markanın ürününü aldım. Çünkü bazıları biraz uğraştırıyor, bazıları hafif gözümü yakıyor, bazılarıysa makyajımı hiç temizlemiyordu bile. Artık sabahları makyaj yaparken akşam bunları gözümden nasıl çıkartıcam diye düşünmeye başlamıştım. Akşamları hele o temizleme anı benim için kesinlikle bir eziyete dönüşmüştü. Makyajımı silmeden uyuyamamda, yüzümde bir ağırlık gibi hissediyorum onları. Bu makyaj temizleyiciyide Gratis'in kadınlar günü indiriminde aldım. Asıl fiyatı 20 tl olan bu makyaj temizleyicisine %50 indirim ile 10 tl'ye sahip oldum. Bittiğinde de indirim olsun olmasın tekrar alacağım kesin.

Neutrogena makyaj ve yüz temizleme jeli diğer makyaj temizleyicilerinin aksine pamuğa döküp silerek değil, bir fındık tanesi kadar eline sıkarak hafif nemli yüzüne uyguluyorsun. Köpürte köpürte yüzünü ve gözlerini bir güzel yıkıyorsun. Sonuç makyajdan eser kalmamış pırıl pırıl bir cilt. Ben bu makyaj temizleyicisine bukadar kısa zamanda hayran kaldım ve benim gibi makyaj temizleme mağdurları varsa gönül rahatlığıyla alıp kullanabilirler. Ayrıca sonrasında cildi yumuşacık bırakmasıda artısı. 
Follow my blog with Bloglovin

10 Mart 2014 Pazartesi


Kadınlar günü vesilesiyle bu ara çok fazla alışveriş yaptığım doğrudur. Ayın sonu zor gelecek gibi görünüyor ama pişman mıyım aslaaa :) Bir kadın makyaj malzemelerinden asla pişman olmaz. Bir daha olsa bir daha yaparım :)
Gratis ve Watsonsu aynı kareye koydum neyi nereden aldığımı yazacağım :)


Gratisten Aldıklarım ;
Rounds Makyaj Temizleme Diski :Çok kalabalık olduğu için fiyatına bakamadım malesef. Güzel temizledi makyajımı.
Benri Peeling Etkili Makyaj Temizleme Diski : Arka yüzeyi düz ön yüzeyinde ise mavi tanecikler var. Yüzümü toniklerken kullanacağım ama henüz kullanamadım. Kullandığımda detaylı yazısını yazarım. Bunun da malesef fiyatını hatırlamıyorum.
Garnier Saf ve Temiz Kırmızı Meyve Gücü Arındırıcı Jel : Çok net söylüyorum kokusunu yiyebilirim. Elinize aldığınızda koku olmuyor ama yüzünüze sürerken bir koku yayılıyor kiii anlatamam. İşime yaramasa bile sırf kokusu için kullanırım.
Kullandığımda ilk anda etkisini gördüm diyebilirim. Daha canlı ve aydınlık bir cildim oldu.
Cildi güzel arındıyor.Cildim yağlıdır ve yağ dengesini iyi ayarladığını da söyleyebilirim.
Tabi ilerleyen zamanlarda başka dertlere de deva olursa tadından yenmez.
The Balm Balm Jovi : Aslında Nude Far paletini almaya gitmiştim ama annem illa bunu al dediği için kıramayıp bunu aldım :)
İçinde 12 Adet Far, Marry Lou Manazer Aydınlatıcı,Frat Boy Allık ve 2 Renkte Ruj var.
Essence Aydınlatıcı Kalem : Şampanya renginde göz pınarlarımı aydınlatmak için aldım.
Dove Yorgun Eller İçin El Kremi : 50 TL ve üzeri alışveriş yapan İş Bankası Maximum Kartlılıar için hediye verildi. Kokusunu hiiiç sevmedim. Ama bir damlası yetiyor.
Golden Rose Ruj : Renk numaralarını hatırlamıyorum anneme hediye aldım.
The Balm Instain Allık : Toile strawberry çilek rengi olarak tanımlanmış, pembe alt tonlu bir şeftali rengi. Cildimde duruşunu çok sevdim. Ambalajı zaten dünya tatlısı bildiğiniz gibi. Sık sık kullanacağım allık listeme girdi.
Maybelline Color Tatto Far : Daha önce Eternal Goldunu kullandım ve indirimdeyken de Bronze rengini aldım. Kalıcılığını ve renklerini pek seviyorum. Krem far arayışı içindeyseniz tabiki Color Tattoyu öneriyorumm. :)
Gratis Makyaj Çantası : Annemin her yer makyaj malzemesi demesinden bıkarak kendime bir çanta edindim sonunda. O da rahatladı ben de. :)
                                               Watson'tan aldıklarım ;

Neutrogena Makyaj ve Yüz Temizleme Jeli : Ciddi anlamda memnun kaldığım bir ürün. Yüzümü başka temizleyicilerle temizlediğim zaman mutlaka kalıntı bırakıyor. Ama bunda yüzümü bir yıkadım makyajı silmiş süpürmüş. Rengine de baygınım  :)

Watsons Aseton : Kokusu berbat ama çıkarma konusunda idare edicek beni bir süre.


8 Mart 2014 Cumartesi

On 10:56 by Unknown   Yorum Yok
Kadın, doğası gereği zayıftır; ama acıya en çok o dayanır. Kadının direncini kıran tek şey; hayal ettiği kişinin boş çıkmasıdır. Hiçbir kadının hayali boşa çıkmasın Kadınlar Günümüz Kutlu Olsun. 

7 Mart 2014 Cuma

On 14:23 by Unknown in , , , , ,    Yorum Yok

Gratise her girdiğimde alıp baktığım elimin gittiği ama çıkarkende aman ya boşver dediğim bir üründü. Ambalajını da pek sevmediğimden almya niyet etmedim hiç. Sonra internette bakayım bunu kullananlar memnun mu diyip aldım sonunda.



Gelelim vaatlerine;
Zararlı serbest radikalleri önlemeye yardımcı olan C vitamini ile
toksinleri azaltmaya yardımcı antioksidan içerir.
Cilde esneklik ve yeniden canlanmışlık hissi verir.

Yapısıda bu şekilde.


Peki Nasıl Uyguluyorum?
Maskeyi parmaklarıma azar azar dökerek uyguluyorum. Tabi dikkat etmeniz gerekiyor az sürerseniz yüzünüzden zor çıkabilir. Çok sürersenizde kurumaz ve işinize yaramaz.
Maskeyi yüzümde 15 dk tutuyorum 15 dk içinde kurumuş oluyor ve ben yavaş yavaş soyuyorum.
Yalnız sürerken kaşlarınıza dikkat edin çok güçlü bir çekimi olduğu için kaşlarınız elden gidebilir.
Cildim yağlı bir yapıya sahip olduğu için fazla yağlanmayı kontrol ettiğini söyleyebilirim. Cildimi ferahlatıp sakinleştirdi. Ölü derileride tamamen uzaklaştırıyor... Maskeden sonra annem bile aa ilk denemende bile fark etti diyebildi mesela.
Kesinlikle tavsiye edebilirim sevdim sevdiklerime de öneririm :)


Flormar makyajına güvenen hanımlara güzel bir yarışma başlatmış. En stil makyajı yapan kişi ALL Dergisinde güzellik çekimine katılacak.Hemde 500 TL'lik sadece flormarda kullanmak için hediye çeki kazanacak.9 Kişide 150 TL'lik hediye çeki kazanacak.
Bana çıkşa düşünemiyorum 500 liraya ohoooo talan ederim heralde.
Neyse gelelim nasıl katılacağınızaa.
Tek yapmanız gereken en stil makyajınızı yapıp fotoğrafınızı yüklemeniz.
Bol şanslar :)
Buradan Katılabilirsiniz :)


Dün kadınlar günü indirimi başladı malumunuz :) Bende iş çıkışı koştura koştura yorgun olduğum halde gratise gittim. 
Dirty Works Body Trio : Henüz demedim ama kutularına bayıldığım için aldığımı söyleyebilirim. Umarım ürünüde kutuları gibi şahanedir. İndirimden 12.50 TL'ye aldım.
Golden Rose Ultra Rich Color Lipstick : Dudakta abartı renkleri pek sevmem o yüzden doğal bir renk aldım. Numarası 54. Biraz yumuşak yada benim sakarlığıma geldi üstünü kırdım. Fiyatı 14.90'dı indirimden 7 lira gibi bir fiyata aldım.
Hindistan Cevizi&Vanilya Özlü Vucüt Kremi : Henüz denemedim denedikçe detaylarıyla paylaşacağım. Hindistan cevizi ve Vanilya kokularını çok sevdiğim için bu kokulardan ne bulursam alıyorum. Fiyatını hatırlamıyorum malesef.

The Balm Schwing : The balmın ürünleri pek çok seviyorum. Ambalajları olsun, içeriği olsun fazlasıyla tatmin edici. Eyelinerını da kullanıyorum ama yedeklemek istedim. Bazen elim titriyor ve yayılıyor ama bu tabiki the balmın suçu değil :) Siyahlığı gayet iyi ve kalıcılığını seviyorum. Ve tabiki en önemlisi gün içerisinden panda gibi olmuyorum. Severek kullanıyorum. Fiyatı 22 TL indirimden 11 lira gibi çok tatlı bir fiyata aldım :)


5 Mart 2014 Çarşamba

On 18:12 by Unknown   Yorum Yok
Henüz yeni yeni yazmaya başlasamda uzun zamandır severek takip ettiğim bir blogger 1. Yılı adına çekiliş yapıyor :)
Şanssız olsam da tabiki bende katılacağımm hediyeleri çok çok sevimli çünkü :)
Gelelim çekilişte neler olduğunaaa ;

En çok çanta ve far paletine bayıldğımı itiraf edeyim.







3 Mart 2014 Pazartesi




Bloğumuzunda adını aldığı "kalem ruj"a Loreal Glam Shine Balmy Gloss 914 ile sahip oldum.

Yeni kullanmaya başladığım bu kalem ruj favori rujlarım arasında ki yerini çok çabuk aldı. 


Kullanıldığında dudakları hem nemlendiriyor, hem de ışıltılı bir renk veriyor. Yumuşacık olan bu rujlar sürüldüğünde çizgi çizgi kalmıyor  ve renkleri gayet belli oluyor. Kalıcılıkları 1,5 - 2 saat. Eğer benim gibi ruj yiyen tiplerdenseniz daha kısa ömürlüde olabilir ama en azından gittiğinde de kötü bir görünüm yerine nemli dudaklar bırakıyor. :)


914 Fall For Watermelon

Gratisten aldığım bu rujun fiyatı 29.90

Ürün özellikleri


CANLI VE NEMLİ RUJ ETKİSİ
Nemlendirici çiçek özleri ve parlaklık veren polimerler içerir.
Asansörlü kalem ruj olarak kullanım konforu yaşatır.

Not: Fotoğraflar kısa bir süre için yabancı bir siteden alınmıştır. En kısa zamanda kendi fotoğraflarını çekip yenileri ile değiştireceğim.