7 Nisan 2014 Pazartesi



Saçlarımı lise çağımdan beri boyatıyorum. Saçıma 3 kere açıcı uygulandı, 1 kere boyalı saç üzerine perma yapıldı ve defalarca boyandı. Ne kadar kestirip yıpranmış saçtan kurtulmaya çalışsamda her seferinde tekrar tekrar yıprandı. Artık saçımı ellediğimde yumuşaklığını hissedemez ve banyodan sonra saçımı tarayamaz hale gelmiştim. Saç bakımı yapmak adına bir sürü şampuan, krem ve serum kullandım ama nafile... Saçlarımın sertliğinden bir türlü kurtulamamıştım. Ama artık hayat kurtarıcı bir şampuanım var. Agonist şampuan. :) İçeriği tamamen bitkisel olan bu şampuan içerisinde "paraben" kesinlikle bulunmuyor. 

Bu şampuanı kullanmaya başladığımdan beri saç kremine falan kesinlikle ihtiyaç duymuyorum. Saç derime masaj yaparak kullandığım bu şampuan saçlarımı yumuşacık yapıyor ve tararkende hiç zorlanmıyorum. Ayrıca agonist şampuanı kullanmaya başladığımdan beri saçlarım çok güzel parlamaya başladı. İnternet üzerinden aldığım agonist şampuan bittiğinde yeni siparişimin gelmesini beklerken eski şampuanımı kullandım ve ozaman agonistin değerini daha iyi anladım resmen :)) Şimdi bu siteden aldığım siparişim elime ulaştı ve bayıla bayıla kullanıyorum şampuanımı :)

Agonist şampuanı 26 tl'ye aldım fakat verdiğim parayı kesinlikle hakettiğini düşünüyorum. Ürünün ayrıntılı açıklamasını okumak için burayı ziyaret edebilirsiniz. 

Not: Şuan sitede bulunan fotoğraf temsilidir. En kısa zamanda kendi fotoğrafını çekip paylaşacağım.

0 yorum:

Yorum Gönder